Over Pavani-Zon

Ik ben Paul van Iperen, de eigenaar van Pavani Zon installaties. Ik ben een betrokken en klantgerichte vakman. Met persoonlijke aandacht en maatwerk zorg ik ervoor dat elke zonnestroom installatie perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de klant.

Als InstallQ erkend installatiebedrijf kan u als klant erop vertrouwen dat de installatie veilig en kwalitatief hoogwaardig is uitgevoerd.

Door jarenlange ervaring in het vakgebied heb ik kennis van vele merken omvormers en constructiematerialen. Ik ben Enphase Solar gecertificeerd en beschik ik over Vakmanschap Techniek diploma’s als Eerste Monteur Zonnestroom installaties op het dak, onder het dak en als Ontwerper en Adviseur zonnestroom installaties.

Dankzij deze vakmanschap en technische expertise weet ik uw klus tot een succes te maken.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je helpen?